HMHCbanner-1920-3.jpg HMHCbanner-1920-4A.jpg HMHCbanner-1920-5.jpg HMHCbanner-1920-7.jpg HMHCbanners-1920-JJ-13.jpg MA3-2018 10 14.jpg
 
Algemeen

Gelukkig Nieuwjaar!

Nieuws afbeelding 13-1
Beste HMHC-ers,  
 
Allereerst nog de beste wensen voor 2022! Natuurlijk hopen we dat we komend jaar weer volop kunnen gaan hockeyen. Op dit moment hebben we nog wel te maken met de impact van de Omicron variant. Die lijkt minder ziekmakend, maar wel veel meer overdraagbaar. Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe. 
 
Op hetzelfde moment zijn we ook benieuwd wat het kabinet morgen gaat communiceren. Op basis van het verleden zijn wij zelf voorzichtig in wat vanaf komend weekend mogelijk zal zijn. De KNHB houdt echter wel rekening met het hervatten van de zaalcompetitie dit weekend. Op dit moment hebben we nog niet alle diensten ingedeeld (denk aan arbitrage). Het speelschema staat wel in de app.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte over wat het besluit zal zijn. Voor nu willen we jullie wel vragen binnen de teams afspraken te maken, mocht komend weekend hockey weer mogelijk zijn in de zaal. 

Met name voor wat betreft de arbitrage willen wij de thuis-spelende teams vragen om dit voor aankomend weekend ZELF binnen het team te regelen. Gezien de grote onzekerheid over de herstart is het ondoenlijk om de arbitragecommissie dit nu nog te laten plannen met grote kans dat het niet nodig is. Daarom vragen we (alleen voor aankomend weekend) ALLE teams om dit zelf op te pakken voor het geval we onverhoopt toch de zaal in kunnen. Wij zullen hierover nog een separate mail sturen aan de betreffende teams.

We houden het nauw in de gaten. Iedereen veel succes! 
 
Het Bestuur en de Technisch Managers van HMHC