HMHCbanner-1920-3.jpg HMHCbanner-1920-4A.jpg HMHCbanner-1920-5.jpg HMHCbanner-1920-7.jpg HMHCbanners-1920-JJ-13.jpg MA3-2018 10 14.jpg
 
Algemeen

Bericht van overlijden

Nieuws afbeelding 10-1
Ondanks dat we wisten dat dit bericht op korte termijn zou gaan komen, kwam het nieuws binnen als een grote schok. Op 6 januari jl. is Mark Bins, op 61 jarige leeftijd overleden. In het bijzijn van zijn vrouw en kinderen is hij vredig ingeslapen.

Mark was van jongst af aan lid van de HMHC, heeft nog gehockeyd op de velden op de Schuttersweg. Nadat hij in de studententijd zijn hockeyheil elders had gezocht, is hij later terug gekeerd op het HMHC honk.

Daar heeft hij niet alleen tot het laatst toe in de veteranen gehockeyd, ook was Mark heel actief als coachende vader en als scheidsrechter. Tot groot verdriet van Mark, zijn naasten en iedereen die hem lief had, werd in april 2021 een ongeneeslijke ziekte vastgesteld. De daarop volgende periode heeft Mark heel knap doorstaan met de onbeschrijfelijke steun van zijn vrouw Henriƫtte en zijn kinderen.
 
Wij gaan Mark enorm missen als HMHC lid, als speler van het HD team en als mens. Namens de vereniging en het bestuur van de HMHC bieden wij Henriƫtte, Lotte en Hidde onze condoleance aan en wensen hun veel steun bij het verwerken van dit grote verlies.