HMHCbanner-1920-3.jpg HMHCbanner-1920-4A.jpg HMHCbanner-1920-5.jpg HMHCbanner-1920-7.jpg HMHCbanners-1920-JJ-13.jpg MA3-2018 10 14.jpg
 
Algemeen

Corona: aanvulling

Nieuws afbeelding 18-11 In aanvulling op de eerder gecommuniceerde maatregelen delen wij het volgende dringende advies met betrekking tot carpoolen naar uit-wedstrijden.

Ondanks de oproep om het aantal rij-ouders beperkt te houden willen wij toch dringend adviseren om zoveel als mogelijk met eigen vervoer te gaan naar uit-wedstrijden (en liefst met de fiets naar thuis-wedstrijden). Gezien de hoge besmettingsaantallen heeft eigen vervoer absoluut de voorkeur boven met 4-5 man samen in één auto te gaan zitten. Als het echt niet anders kan, doe dan 's ochtends een zelf-test, draag een mondkapje en eventueel raampje open voor goede ventilatie.

NB: check wel van te voren goed de website van de club die je gaat bezoeken. Formeel mogen de minimaal noodzakelijke rij-ouders weldegelijk op de club komen, maar sommige clubs hebben er toch voor gekozen rij-ouders bij de poort al te weren. Ook zal het bij sommige clubs tot parkeerproblemen leiden, dus ga op tijd weg.

Tot slot: we snappen dat dit advies op gespannen voet staat met de officiële maatregelen en dat het ook niet optimaal is (als je "buiten de club" moet wachten). Het is een dringend advies, maar we gaan er van uit dat iedereen hier voor zichzelf en voor anderen de verstandige en verantwoordelijke keuzes in kunnen maken.