Dames 1 - 20 mei.JPG Dames 2 - rugnummers.JPG hmhcbanner-1920-F1.jpg HMHCbanner-1920-J.jpg HMHCbanner-1920-JJ-A.jpg HMHCbanners-1920-JJ-13.jpg HMHCbanners_1920-JB2-6.jpg Veteranen B - overleg.JPG
 

Vrijwilligers

Onze club kan niet zonder vrijwilligers!

De vrijwilligerscommissie brengt vraag en aanbod van vrijwilligers bij elkaar. Het belangrijkste doel is het inventariseren van het vrijwilligersaanbod dat we binnen HMHC hebben. Wanneer er een vacature binnen de club is, zoekt de vrijwilligerssommissie naar geschikte kandidaten. Heb je als lid of ouder van een jeugdlid specifieke interesse in een bepaalde actieve vrijwilligersfunctie of wil je aanmelden op één van onderstaande vacatures, stuur ons dan een email op [email protected].

Arbitragecommissie zoekt PLANNERS

Plannen van de arbitrage bij de jeugdwedstrijden (O12 en O14) en vullen van het systeem van de arbitrage van O16 en O18. Eens in de drie weken ben je verantwoordelijk voor de planning. Dit kost ongeveer 3 uur per keer.

Arbitragecommissie zoekt OPLEIDERS

Verzorgen van spelregelcafés, aanvragen van examens en het verwerken van de nieuw verworven scheidsrechters. Arbitrage-ervaring en kennis van alle regels zijn een vereiste.
* De planner behoeft zelf niet alle regels te kennen, maar affiniteit is wel meer dan wenselijk.

Financiƫlecommissie zoekt CIJFERGURU

Iemand met affiniteit met cijfers en goede administratie skills. Deze commissie ondersteunt de penningmeester van het bestuur.

Ledenadministratie zoekt TEAMLEDEN

de ledenadministratie zorgt voor het fundament van ieder lidmaatschap. De ledenadministratie zorgt voor een warm welkom voor nieuwe leden en maakt de administratie in orde. De vaste kern verlaat naar heel veel jaren trouwe dienst deze commissie en is naarstig op zoek naar mensen die ze kunnen inwerken. Wie o wie?