HMHCbanner-1920-3.jpg HMHCbanner-1920-4A.jpg HMHCbanners-1920-JJ-13.jpg MA3-2018 10 14.jpg MB-2022 11 27 HMHC H1 - Leiden H1-003.jpg MB-2022 11 27 HMHC H1 - Leiden H1-021.jpg MB-2022 11 27 HMHC H1 - Leiden H1-047.jpg Veld3.JPG
 
Algemeen

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 28-6
Beste leden van HMHC,

Wat een prachtig seizoen hebben we achter de rug! Tijdens onze recente Algemene Ledenvergadering op dinsdag 18 juni hebben we niet alleen teruggeblikt op een jaar vol sportieve successen en hoogtepunten, maar ook vooruitgekeken naar het nieuwe seizoen. Voor een compleet verslag van de ALV verwijs ik graag naar het document "240618 - HMHC ALV - Notulen 24 juni 2024". Deze kan je vinden in "Mijn HMHC" onder Documenten in de sectie "2024 - ALV 18 juni".

Tijdens de ALV hebben we afscheid genomen van twee toegewijde bestuursleden: Karijn Oerlemans en Floris Voorink. Beide hebben zich met hart en ziel ingezet om een bijdrage te leveren aan onze mooie club, het luide applaus vanuit de zaal voor jullie inzet was dan ook dik verdiend!

Met veel enthousiasme hebben we Derk Wentink als onze nieuwe secretaris en Mark Goedhart als ons nieuwe bestuurslid zakelijk verwelkomt in het bestuur. Met deze twee toppers, is het bestuur er klaar voor om ook komend seizoen te knallen. Want komend jaar is tenslotte een bijzonder jaar, het 24e lustrum waarin onze club dan 120 jaar bestaat. #samenknallen

Ook hebben we een aantal HMHC’ers specifiek in het zonnetje gezet door ze te koppelen aan onderstaande bekers:
  • De Arbitragebeker - Tim van Kempen: als begeleider van de CS+ scheidsrechters;
  • De Penbeker - Mischa Runsink: voor de coördinatie van alle HMHC communicatie;
  • De Prestatiebeker junioren - JO14-1: voor hun ongelooflijke seizoen waarin ze alles hebben gewonnen.
  • De Prestatiebeker senioren - Dames S1: als winnaars van het Nederlands Kampioenschap Hockey7.
In het bijzonder wil ik al onze vrijwilligers bedanken. Van oudercoach tot scheidsrechter, van commissielid tot aan vrijwilliger bij de op- of afbouw van de blaashal: zonder jullie harde werk en toewijding zou onze club niet draaien. Vrijwilligers zijn de kurk van de vereniging, jullie bijdrage is van onschatbare waarde. Hartelijk dank voor alles wat jullie doen voor HMHC!

Om het seizoen op gepaste wijze af te sluiten, nodigen we alle vrijwilligers uit voor een afsluitende borrel op vrijdag 5 juli van 17.00 tot 19.00 uur in het HMHC-clubhuis. Een mooie gelegenheid om samen het succes van dit seizoen te vieren en vooruit te kijken naar de toekomst. Tijdens deze bijeenkomst zullen we ook onze kampioensteams huldigen. Daarnaast nemen we op deze borrel ook afscheid van Cooke'd, onze gewaardeerde cateraar die de afgelopen 5 jaar de horeca in het clubhuis heeft verzorgd.

Nogmaals, onze oprechte dank aan iedereen die zich heeft ingezet voor HMHC dit seizoen. Jullie maken het mogelijk om onze ambities te verwezenlijken en de club tot een bloeiende en sportieve gemeenschap te maken. We kijken ernaar uit om samen het glas te heffen en een fantastisch seizoen te vieren!

Namens het bestuur van HMHC,

Martijn Receveur
Voorzitter HMHC