Dames 1 - 20 mei.JPG Dames 2 - rugnummers.JPG hmhcbanner-1920-F1.jpg HMHCbanner-1920-J.jpg HMHCbanner-1920-JJ-A.jpg HMHCbanners-1920-JJ-13.jpg HMHCbanners_1920-JB2-6.jpg Veteranen B - overleg.JPG
 

Aanvraag lidmaatschap Hilversumsche Mixed Hockey Club

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Lees voordat u dit inschrijfformulier invult de informatie onder Lidmaatschap.

Let Op: na verzending van het inschrijfformulier wordt automatisch een ontvangstbevestiging verstuurd. Heeft u deze niet binnen enkele minuten ontvangen, dan is de inschrijving niet bij HMHC aangekomen.

N.B. gebruikers van Apple-computers wordt aangeraden om dit online-formulier in te vullen in de browser Mozilla Firefox, in Safari werkt dit niet altijd goed.


Gewenst type lidmaatschap
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
  (Geheel getal)  
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Hockey-ervaring
   
  (Geheel getal)  
   
   
   
   
   
   
   
Algemeen
   
   
Welke vrijwilligerstaken bent u bereid binnen de vereniging te doen?
  (voor ouders en voor seniorleden; N.B. dit is geen vrijblijvende opgave!)

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Vrijwilligerstaken
   
   
   
   
   
   
Opmerkingen
   
De aanmelding afmaken
  Als u onder aan de pagina op 'Aanmelden' klikt, krijgt u het formulier nogmaals te zien. Als er verplichte vragen nog niet zijn beantwoord, wordt u daarop gewezen. Ook heeft u de mogelijkheid om antwoorden te wijzigen. LET OP: Als u uw antwoorden hebt gecontroleerd, moet u de aanmelding bevestigen door op de betreffende knop te klikken. U krijgt daarna een tekst op het scherm te zien dat uw aanmelding geregistreerd is. Alleen dan is uw aanmelding voltooid.

 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.