Dames 1 - op de rug.JPG Dames 2.JPG hmhcbanner-1920-1.jpg hmhcbanner-1920-3.jpg HMHCbanner-1920-B.jpg hmhcbanner-1920-F3.jpg Veteranen B - spel.JPG
 

Trimhockey

Trimhockey is een aantal jaren geleden spontaan ontstaan omdat er meerdere mensen het leuk vonden om te hockeyen, maar dat niet per se in wedstrijdverband wilden doen.

  • Heb je vroeger ook wel gehockeyd, maar kom je er nu niet meer aan toe?
  • Heb je nog wel zin om te hockeyen, maar hoeft dat ‘fanatieke’ niet meer zo nodig?
  • Ga jij ook elke zaterdag naar je kinderen kijken en zou je zelf ook wel eens een balletje willen slaan?
  • Zou je ook wel iets meer willen weten van het "hoe en waarom" van hockey en dit in de praktijk willen oefenen?
  • Zou je best willen beginnen met hockeyen, maar denk je dat je daar misschien te oud of niet sportief genoeg voor bent?
  • Lijkt het je leuk om wat meer aan beweging te doen, bijvoorbeeld met een hockeystick in je handen?
  • Vind je het gezellig om met een aantal andere enthousiastelingen op maandagavond sportief bezig te zijn?


Als je op één of meer van deze vragen "JA" kunt beantwoorden, dan is trimhockey iets voor jou!


Doe mee

Maandagavond, 20.30 to 22:00 uur

[email protected]

"Niets moet, alles mag!"

Inmiddels is er een groeiende groep van vrouwen en mannen die elke maandagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur bij elkaar komen om - ieder op zijn of haar eigen niveau - een spelletje hockey te spelen. Het motto daarbij is: "Niets moet, alles mag!"

Training

We beginnen zo’n avond met een rondje warmlopen, wat inspelen, en als iedereen er is geven Ben en Curt training aan de mensen die de techniek willen bijschaven of net begonnen zijn met hockey.

Wedstrijdje spelen?

Na het inslaan kun je ook voor kiezen met een mee te doen aan één van de potjes. Het gaat niet om het winnen, maar om lekker bezig te zijn. Daarom spelen we op een kwart veld 5 tegen 5 waardoor je veel balcontact hebt en de potjes op niveau ingedeeld kunnen worden. De indeling verschilt iedere week, omdat je niet verplicht bent om elke week te komen bij trimhockey.

De Bar

Gezelligheid staat bij de trimmers voorop, afloopt kun je nog even bijpraten aan de bar.

Trimcompetitie

Sinds een paar jaar spelen verschillende trimmers van HMHC ook mee in de officiele KNHB trimcompetitie. Er zijn op dit moment 2 teams die spelen: TX1 en TX2. Beide komen uit in regio Midden Nederland in de 2e klasse, omdat TX2 afgelopen jaar is gepromoveerd. Beide teams spelen ook in de 2e klasse in de zaalcompetitie. Vind je het nou leuk om aan deze competitie mee te doen, dan kunnen we mogelijk een 3e team vormen met andere enthousiastelingen die daar iets voor voelen. Je speelt per seizoen (beetje afhankelijk van de indeling van de poule) in totaal zo'n 12 wedstrijden op het veld en in de zaal (2 wedstrijden per speelavond). Deze wedstrijden vinden op het veld in principe ook plaats om 20:30. In de zaal zal je soms ook wat later moeten spelen. 

Meer weten?

Kom gewoon op maandagavond een keer langs en kijk hoe het gaat. Beter nog; neem je stick mee en doe gewoon mee. Je bent altijd welkom om eens mee te komen doen op maandagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur. Je hoeft je daar niet vooraf voor aan te melden, gewoon komen! Vraag op het veld naar Ben Hilgersom, trimhockey coördinator.

Aanmelden trimhockey

Als je hebt besloten om dit op wat reguliere basis te gaan doen, dan verwachten we wel dat je ook trimlid wordt van onze club. Voor trimleden bestaat een bescheiden contributie.

Daarnaast kun je als trimlid voor een klein bedrag meedoen aan Goudhockey of een paar keer per jaar meespelen met de senioren (PLUS).