Dames 1 - op de rug.JPG Dames 2.JPG hmhcbanner-1920-1.jpg hmhcbanner-1920-3.jpg HMHCbanner-1920-B.jpg hmhcbanner-1920-F3.jpg Veteranen B - spel.JPG
 

Wedstrijdsecretariaat

De competitie wordt door de Bond ingedeeld. Een van de taken van het wedstrijdsecretariaat is om de thuiswedstrijden op de beschikbare velden en tijden in te delen en hierover contact te onderhouden met het wedstrijdsecretariaat van andere clubs.

Er zijn op HMHC drie wedstrijdsecretariaten:

 

Indeling wedstrijden

Het wedstrijdsecretariaat deelt de thuiswedstrijden in en neemt deze op in het wedstrijdschema op de website. In het wedstrijdschema wordt voor de thuiswedstrijden per wedstrijd vermeld op welk veld er op welk tijdstip en met welke scheidsrechters gespeeld wordt. De scheidsrechters worden ingedeeld door de scheidsrechterscommissie. Bij de uitwedstrijden wordt de verzameltijd vermeld en wordt vermeld of spelers een uittenue nodig hebben. Deze informatie is ook te vinden via de HMHC-app. Verzameltijden kunnen eventueel aangepast worden, hiervoor kan je een verzoek indienen bij het wedstrijdsecretariaat.


Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

De spelerslijst op het DWF moet altijd VOORAFGAAND aan de wedstrijd ingevuld zijn. De uitslagen van alle wedstrijden worden via een Digitaal Wedstrijd Formulier aan de bond doorgegeven, hiervoor moet het DWF op tijd (direct na de wedstrijd) ingevuld worden door de coach/manager en scheidsrechters en worden ingestuurd. 

Het niet op tijd insturen van het DWF kan de club een boete opleveren, om dit te voorkomen worden alle formulieren zondag en maandag nagelopen door de wedstrijdsecretarissen. 

Let vooral goed op indien er gele of rode kaarten worden uitgereikt dat de gegevens correct worden aangevinkt in het DWF. Eventuele opmerkingen die op het DWF vermeld staan, worden verzameld en doorgestuurd aan het Bestuur en de Technische Commissie.

 

Oefenwedstrijden

Heeft jouw team een weekend geen competitiewedstrijd, dan kan soms een oefenwedstrijd worden georganiseerd. Vraag hiervoor wel tijdig een veld aan bij het betreffende wedstrijdsecretariaat. Voor oefenwedstrijden moet je zelf scheidsrechters regelen. Dit in tegenstelling tot de competitiewedstrijden, waarbij de scheidsrechterscommissie de scheidsrechters indeelt.

 

Verzoeken

Bij het eventueel behalen van een kampioenschap kan een verzoek om speciale wedstrijdtijden ingediend worden. Graag minimaal drie weken van te voren een aanvraag per e-mail indienen bij het wedstrijdsecretariaat. Zij doen hun best om het verzoek te honoreren.