Dames 1 - op de rug.JPG Dames 2.JPG hmhcbanner-1920-1.jpg hmhcbanner-1920-3.jpg HMHCbanner-1920-B.jpg hmhcbanner-1920-F3.jpg Veteranen B - spel.JPG
 

Toernooien: Veteranentoernooi

Op zaterdag 27 Juni 2020 is het weer zo ver!!

Dan zal het 41e Hilversumse Veteranentoernooi worden gehouden op ons mooie terrein. Dit jaar met het thema: Once upon a time in Hillywood.

We hebben plek voor 32 teams. De dames worden gekoppeld aan de heren; beide teams spelen een helft van de wedstrijd. De gezamenlijke uitslag telt mee als eindscore. Ieder team krijgt de kans om mee te doen aan dit toernooi dus wees er snel bij om je aan te melden.

Ook dit jaar zal het weer een prachtdag worden met een goede ontvangst met koffie en gebak, een uitgebreide lunch, borrelhappen, het foute uurtje, diner en natuurlijk een knallend feest.

Je kunt je team vanaf vandaag aanmelden d.m.v. een e-mail aan de commissie op [email protected] onder vermelding van: club, teamnaam, naam contactpersoon, telefoonnummer, aantal deelnemers, de gemiddelde leeftijd van het team en een inschatting van het spelniveau.

Kosten bedragen € 500 per team (12 spelers). De bijdrage voor iedere extra speler zal € 40 bedragen. Graag over te maken op NL10 RABO 0307418677 ten name van HMHC o.v.v. Veteranentoernooi 2020 + teamnaam +captainnaam + aantal spelers.

Inschrijving geldt bij overboeking van het inschrijfgeld. Begin mei zullen we de bevestigingen versturen aan de teams die mee zullen spelen.

Wij hopen jullie allen in groten getale weer te zien dit jaar!

Hartelijke groet van het organiserend comité,

Christa, Cecile, Curt en Maarten