Dames 1 - 20 mei.JPG Dames 2 - rugnummers.JPG hmhcbanner-1920-F1.jpg HMHCbanner-1920-J.jpg HMHCbanner-1920-JJ-A.jpg HMHCbanners-1920-JJ-13.jpg HMHCbanners_1920-JB2-6.jpg Veteranen B - overleg.JPG
 

Tenue

De hoofdkleuren van ons clubtenue zijn natuurlijk die van ons HMHC clublogo: korengeel en korenblauw.
Jongens dragen een zwarte korte broek met blauwe bies, blauw-geel shirt en blauwe kousen met gele strepen. Meisjes dragen een blauw rokje, geel-blauw shirt en gele kousen met blauwe strepen.

Bij elke competitiewedstrijden ben je verplicht je clubtenue te dragen (zoals hieronder is afgebeeld). De shirts dienen te zijn voorzien van de namen van onze sponsor Dutchen (voorkant) en Pro Warehouse (achterkant) zoals op onderstaande afbeelding.

De financiƫle bijdragen van deze sponsoren investeert de club in de inzet van professionele trainers en hockeymaterialen.

HMHC tenue aanschaffen

Het officiƫle HMHC tenue is verkrijgbaar bij:

ClubColors Sport 2000Uittenue

Als de tegenstander een gelijkend tenue draagt, speel je bij uitwedstrijden in een rood shirt en rode sokken. Als dit nodig is, staat dit in het wedstrijdschema vermeld. Voor de E- en F-categorie is alleen een wit shirt voldoende.

Bescherming

Je bent verplicht scheenbeschermers en een gebitsbeschermer te dragen (verplicht volgens het Bondsreglement).

Training

Tijdens de training draag je sportkleding (geen spijkerbroek) en hockeyschoenen. Voor je eigen veiligheid en die van je teamgenoten mag je geen sieraden of petten dragen.

Reclame-uitingen op kleding

Eén van mogelijkheden om HMHC te sponsoren, is een reclame-uiting op hockeykleding. Natuurlijk is dat niet gratis; wij brengen hiervoor een sponsorvergoeding in rekening. De kosten voor reclame op het tenue, bedragen € 250 per bedrijf.

Interesse in sponsorvermelding op teamkleding? Neem dan contact op met de sponsorcommissie: [email protected]. Wanneer een reclame-uiting niet vooraf is gemeld (en betaald) dan heeft de sponsorcommissie het recht de sponsor hierop aan te spreken.

Lees hier meer over sponsormogelijkheden bij HMHC.

Materialen

De materiaalcommissaris van HMHC is Marco van der Hulst. Hij is bereikbaar op [email protected].

Uitgifte keepersmateriaal

In augustus wordt het keepersmateriaal uitgegeven op vooraf aangegeven momenten. Kijk hiervoor op de website/app.

Bij verlies van materiaal wordt het te vervangen deel aangevuld. De kosten worden dan in rekening gebracht. Bij kapot materiaal bepaalt de materiaalcommissaris de onkosten.

Standaarduitrusting

Jongste Jeugd (6- en 8-tallen): legguards en klompen, helm, bodyprotector, handschoenen, tas.

Elftallen krijgen: legguards en klompen, helm en keelbeschermer, handschoenen en bodyprotector, tok, keepersbroek en tas.

Locker

Voor alle juniorenteams is een locker beschikbaar, de huur hiervoor is €10,- per seizoen.