Dames 1 - 21 mei -1.JPG Dames 1 - strafcorner.JPG hmhcbanner-1920-E2.jpg HMHCbanners-1920-G.jpg
 

Extra SportWays zomerkamp: 28 t/m 30 augustus 2023

Nieuws afbeelding

donderdag 8-6 Tweede hockeykamp deze zomervakantie! Blijf hockeyen met de SportWays dagkampen Direct aanmelden voor het hockeykamp? Klik hier!
Goed nieuws: SportWays organiseert deze zomervakantie een tweede hockeykamp bij ons op de club! Ben jij op vakantie tijdens het eerste hockeykamp? Of wil jij ook in augustus blijven hockeyen?
Tijdens het ...

Update voor junioren - einde seizoen en info over teams 23/24

Nieuws afbeelding

donderdag 8-6 Gisterenavond zijn de uitnodigingen verstuurd aan jeugdleden die zijn uitgenodigd voor de trainingsgroepen. Deze trainingsgroepen zijn de afrondende fase voor de teamsamenstellingen van de jongens en meisjes O14, O16, O18 lijn- en opleidingsteams voor het seizoen 2023/ 2024. 
Het document met de lijsten met de namen van deze jeugd ...

Gezocht: bestuurslid Senioren

Nieuws afbeelding

donderdag 8-6Onze club zoekt een enthousiast en betrokken Bestuurslid Senioren. Je speelt een belangrijke rol in het vormgeven van het beleid en succes van onze seniorenafdeling. Dit omvat het behartigen van de belangen van seniorenleden en het stimuleren van hockeyplezier voor iedereen. 
Taken omvatten beleidsontwikkeling, competities en activi ...

Karijn Oerlemans stelt zich voor (kandidaat bestuurslid secretaris)

Nieuws afbeelding

woensdag 7-6Zoals recent gemeld vindt er op 27 juni aanstaande weer een Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. We rekenen op een grote opkomst waarbij jullie persoonlijk kennis kunnen maken met 3 kandidaat bestuursleden. In mijn vorige post heb ik al de kandidaten voor de functie van penningmeester en 'accomodatie & zakelijk'.
Vandaag wil ik g ...

Trainer/ Coach gezocht voor MO18-1 en JO18-1

Nieuws afbeelding

donderdag 1-6 HMHC zoekt ambitieuze trainer/coach voor de MO18-1 en JO18-1. Nu respectievelijk spelend in Super A en subtopklasse, en durf te dromen.... 
Heb je ervaring met het coachen en trainen van talentvolle en ambitieuze jeugdspelers, kijk je uit naar een mooie, nieuwe uitdaging? - dan gaan we graag met je in gesprek.
Bekijk de ...

HMHC Slotfeest 8 juli: Laatste Early Bird Tickets!

Nieuws afbeelding

woensdag 31-5Er zijn nog een aantal Early Bird tickets beschikbaar voor het feest op zaterdag 8 juli met Rob en de biefstukjes (de bekendste Hermes House Band formatie uit de jaren 90) en DJ Wouter van oa Dansfeestje.
Koop nu je tickets hier: https://store.ticketing.cm.com/hmhc/?language=nl
...

Teamgenoten gezocht voor JO teams

Nieuws afbeelding

woensdag 31-5 Ben jij klaar om deel uit te maken van een onverslaanbaar team? Bij HMHC zijn we op zoek naar nieuwe teamgenoten voor onze diverse jongens hockeyploegen! Als jij op zoek bent naar een geweldige sportervaring, een fantastisch team, spannende wedstrijden en vooral veel plezier, zowel op als naast het veld, dan is hockey absoluut jouw sport!
...

SportWays zomerkamp: 24 tm/ 26 juli 2023

Nieuws afbeelding

donderdag 25-5 Een zomervakantie zonder hockey? Echt niet! Blijf hockeyen met de SportWays dagkampen Direct aanmelden voor het hockeykamp? Klik hier!
Zijn bij jou de zomerkriebels al begonnen? Wij kunnen niet wachten op de zomervakantie! Wekenlang luieren, zonnen, lekker naar buiten en op vakantie. Maar wacht ... de zomervakantie betekent ook wekenlang ...

Avondspreker Sweder van Wijnbergen (Vrienden van Hilversum)

Nieuws afbeelding

dinsdag 16-5 Avond met spreker georganiseerd door de Vrienden van Hilversum   Het bestuur van de Vrienden van Hilversum organiseert weer een avond met een spreker. Dit keer met niemand minder dan Prof. Dr. Sweder van Wijnbergen. Het bestuur nodigt iedereen dan ook graag uit voor deze bijzondere avond op dinsdag 23 mei aanstaande om 20:00 in het clubhui ...

Spelregelcafes mei 2023

Nieuws afbeelding

vrijdag 12-5 Het veldseizoen is bijna ten einde. Om voorbereid te zijn voor volgend seizoen, organiseren wij weer een tweetal spelregel cafés. Op dinsdag 30 mei 2023 of woensdag 31 mei is iedereen om 20:00u  welkom in het clubhuis die graag de spelregels nog een keer wil horen. Voor iedereen die zijn/haar scheidsrechterskaart wil halen, houden we ...

Vacature Secretaris

Nieuws afbeelding

donderdag 11-5 VACATURE: EEN PIETJE PRECIES OF PERFECTIONISTA VOOR HMHC Wij zijn op zoek naar iemand die sterk organisatorisch is, 3-5 uur in de week vrij heeft voor HMHC en flexibel en communicatief vaardig en bovenal enthousiast is over hockey.
Wil jij de vereniging ondersteunen door de ontzettend leuke en leerzame positie van secretaris in te vul ...

Kom zondag Heren 1 aanmoedigen

Nieuws afbeelding

donderdag 11-5 Aanstaande zondag 14 mei speelt ons Heren 1 een cruciale wedstrijd in hun strijd tegen degradatie. Ze spelen thuis tegen Phoenix H1 om 14.45 uur op veld 1. 
Er moet gewonnen worden!
Het zou super zijn als we in groten getale komen aanmoedigen. Kom in Hilversum kleuren (geel-blauw) en neem "toeters en bellen” mee om in het zon ...

Vriendschapsverzoek invullen kan nog tot 12 mei

woensdag 10-5 Zoals eerder gemaild op 23 april kan je een vriendschapsverzoek indienen voor volgend seizoen (2023-2024). 
Zorg dat dit formulier uiterlijk 12 mei is ingevuld en verstuurd!
 
LINK naar formulier
 
Sportieve groet,
Jeugd Hockey Commissie (JHC) ...

Heren 1 zoekt coach/ trainer

woensdag 26-4 Voor aankomend seizoen (2023-2024) is HMHC op zoek naar een gedreven en ambitieuze coach/ trainer voor ons Heren 1 team. Heren 1 speelt momenteel in de overgangsklasse. De ambitie van Heren 1 is om een vaste, stabiele ploeg in de overgangsklasse te zijn met de blik naar boven gericht. Het team bestaat uit een mix van jonge en ervaren spelers, waa ...

Stef Pillen en Floris Voorink stellen zich voor (kandidaat bestuursleden)

Nieuws afbeelding

donderdag 20-4 Op 27 juni aanstaande vindt er weer een Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. We rekenen op een grote opkomst waarbij jullie persoonlijk kennis kunnen maken met 3 kandidaat bestuursleden. In deze post heb komen de eerste twee kandidaten voor de functie van penningmeester en 'accomodatie & zakelijk' aan het woord.
Graag wil ik ...

Aanstaande zondag Super Sunday met TD!

Nieuws afbeelding

dinsdag 18-4 Aanstaande zondag Super Sunday! Aansluitend The Dansant met DJ. Thema: Gaan met je voorletter aan! 
...

I will survive this summer! Slotfeest 8 juli

Nieuws afbeelding

vrijdag 14-4 Voordat de zomervakantie echt kan starten sluiten we op zaterdag 8 juli met de bekende knallers van de originele Hermes House band uit de jaren 90 het seizoen af. Onze eigen DJ Wouter K. zal ervoor zorgen dat er geen pauze is op de dansvloer.
Toegang is voor iedereen (ook niet HMHC-leden) vanaf 18 jaar en ouder. De kaartverkoop is vana ...

Inschrijven PWS-familietoernooi

Nieuws afbeelding

dinsdag 4-4 Hi Sportieveling, Familiedier, Hockeyliefhebber,
 
De inschrijving voor het Peter Wisse Smit Familietoernooi is nu geopend. Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid mee te doen in een puberpoule en familiepoule. In de puberpoule spelen teams met pubers en ouders (ooms, tantes, opa’s, vrienden, etc) tegen elkaar. In de familiepoule ...

SportWays kamp meivakantie met Daan Dekker: 1 tm/3 mei

Nieuws afbeelding

zondag 2-4 Boost jouw hockeyskills met een tophockeyer uit de hoofdklasse! Ga met Daan Dekker het veld op tijdens het SportWays hockeykamp in de meivakantie Klik hier om je direct aan te melden.
Wil jij jouw hockeyskills een boost geven met een tophockeyer uit de Hoofdklasse? Kom dan naar het hockeykamp van SportWays in de meivakantie! Tijdens het k ...

AB WORDT UITGESTELD‼️⚠️‼️⚠️

Nieuws afbeelding

vrijdag 31-3 Geen zorgen, 🆎 wordt ingehaald, in de zomer met een lekker zonnetje🪩🕺🏻💃🏻 Maar wegens clubomstandigheden is komende zaterdag (15 april) niet haalbaar. Mocht je al een kaartje hebben gekocht, wordt dit geld teruggestort. Wij gaan heel hard ons best doen zsm terug te komen bij jullie met onze nieuwe data en meer feestjes. Voor nu, sorry ...